The One

Een 'enige' ligging

 

De locatie waar The One verrijst, heeft niet alleen een rijk verleden, maar ook een mooie toekomst. Het is één van de zeldzame plaatsen aan de Belgische kust waar de duinen en de polders elkaar bijna raken.

Dit is een plek waar u de zee zal beléven! U kan in het natuurgebied eindeloos wandelen met zicht op de branding. Of het hele strand ertussen ontdekken. Terwijl het centrum van Blankenberge op wandelafstand ligt.

The One bevestigt in elk geval wat iedereen al geruime tijd voelt: de mooie tijden zijn terug in Blankenberge. ‘La Belle Époque’ herleeft. Niet in bouwstijl natuurlijk, maar in de gedaante van talloze nieuwe architecturale en culturele initiatieven die net als The One uniek zijn voor de Belgische kust.

Strand blankenberge
 

Omgeving

One love, one heart…

Vanuit The One you’ll feel alright!

Wil u graag cultuur opsnuiven? Historische stad ‘Brugge die Scone’ is vlakbij, net zoals Zeebrugge als u lekker zin heeft in een kraakvers visje van de vismijn.

Mondain shoppen in Knokke? Of heerlijk tot rust komen in het pittoreske Damme? Wat u ook zoekt – natuur, cultuur, shopping, culinair, … – met The One als thuisbasis vindt u het in geen tijd met de snelle verbindingen met het hinterland en verder. De kusttram stopt zelfs letterlijk voor de deur!

En met een supermarkt op wandelafstand hoeft u nooit meer straten ver met uw boodschappen te zeulen.

Het zalige leven zit ook in de kleine dingen!

Routebeschrijving

Ligging The One