Architectuur

Een iconische landmark

The One breekt met de eentonigheid die volgens velen onze kust kenmerkt.

Het gevelontwerp bestaat uit een spel van volumes die in- en uitspringen om het zicht op het strand, de duinen en de polders te maximaliseren. Die speciale vormgeving wordt extra geaccentueerd door speelse architectuurlijnen en heeft als prettig resultaat dat in The One in hoofdzaak hoekappartementen zijn gecreëerd.

De grote glaspartijen in de leefruimtes zijn hierdoor niet frontaal op één gevelzijde gericht, maar zijn als een panorama open getrokken zodat het fantastische Noordzeelicht volop binnen stroomt. De woonkamers sluiten aan bij extra grote, uitspringende terrassen die spectaculaire vergezichten opleveren. Op die manier wordt The One een icoongebouw aan de kust.

Toegegeven, de kust kent ook andere mooie gebouwen, maar dit is The One!

 

Interieur

The one met oog voor detail

 

Natuurlijk wordt in The One alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Een project van deze klasse biedt een ruime keuze aan duurzame materialen, structuren en afwerkingsmogelijkheden. Ze zijn geheel naar persoonlijke smaak in te richten.

Maar niet alleen aan de vorm werd aandacht geschonken, ook aan de gebruiksvriendelijkheid is de grootste zorg besteed. De technische invulling combineert al deze eigenschappen. Zo beschikt elk appartement of penthouse niet enkel over een eigen, zuinige verwarmingsinstallatie en een hedendaags ventilatiesysteem die samen het beste thermische comfort garanderen, maar werd ook het akoestisch comfort geoptimaliseerd in het ontwerp.

Maar dat is niet alles. Naast de appartementen krijgen ook de gemeenschappelijke ruimten alle aandacht. Uw gasten zullen dus even enthousiast zijn als uzelf wanneer zij op bezoek komen!